BEURZEN


PRE-ORDERS

Voor alle beurzen geldt dat u, om teleurstelling i.v.m. uitverkocht te voorkomen, de artikelen die u graag wilt hebben van tevoren kunt bestellen. Ze worden dan voor u apart gelegd. U bent wel verplicht uw bestelling af te nemen. U kunt zelf aangeven of u van tevoren wilt betalen of op de beurs. Het makkelijkst is om via de site te bestellen. Bij de manier van verzenden vult u in “zelf afhalen”. Bij opmerkingen vult u dan in dat u de bestelling op de beurs in … komt afhalen en ook wanneer u wenst te betalen. Als u vooruit betalen wilt, zorg dan dat het te betalen bedrag uiterlijk 2 dagen voor aanvang van de beurs op mijn rekening is bijgeschreven (houdt rekening met de overboekingstijd!!).


De Stempelwinkel is aanwezig op de volgende beurzen:


6 en 7 mei Niederrhein Kreativ Rheinberg (bij Duisburg)

Voor meer informatie: www.niederrheinkreativ.de


zaterdag 17 juni (De Stempelwinkel is hier niet aanwezig)

Op zaterdag 17 juni wordt er in Ede een beurs georganiseerd waar je je tweedehands stempels, scrapbook en mixed media materialen kunt verkopen. Schrijf je snel in, zodat de organisatie kan bepalen of er voldoende belangstelling is om de beurs door te laten gaan.
Spullen die je niet verkoopt kun je na afloop doneren voor de stichting Villa Joep. Die spullen worden dan door De Stempelwinkel verkocht ten bate van Villa Joep. 
Op deze manier heb je toch ruimte voor nieuwe spullen, en steun je ook een heel goed doel.


9 en 10 september 2017  Stempelmekka Hagen

Voor meer informatie: http://www.stempel-mekka.de/


2 - 5 november 2017 Kreativ-Welt Frankfurt

Voor meer informatie: http://www.kreativ-welt.info/