ALGEMENE VOORWAARDEN


PRIJZEN
Alle prijzen op deze site zijn inclusief BTW.


MINIMUM BESTELBEDRAG
Er is geen minimum bestelbedrag. 

BESTELLEN/VERZENDEN
Bestellen kan alleen via deze internet-site of via e-mail (voor artikelen die niet op de site staan). 
Na ontvangst van uw bestelling wordt gecontroleerd of de bestelde artikelen in voorraad zijn. Als er artikelen niet in voorraad zijn zullen wij hierover contact met u opnemen. U kunt dan kiezen of:
- u deze artikelen wilt vervangen door andere artikelen;
- u deze artikelen wilt laten vervallen;
- wij moeten wachten met verzenden tot de artikelen weer binnenkomen.
Vervolgens ontvangt u een e-mail met een overzicht van de artikelen die geleverd zullen worden en de kosten.


Bij betaling vooraf wordt uw bestelling verzonden binnen 2 werkdagen na ontvangst van uw betaling. Verzending geschiedt voor risico van de koper. Verloren gegane zendingen worden niet vergoed. De koper kan desgewenst kiezen voor verzekerde verzending. De kosten hiervan komen voor rekening van de koper.


VERZENDKOSTEN
De verzend- en administratiekosten zijn afhankelijk van het gewicht van de bestelling. 
Bij bestellingen boven € 75,-- worden binnen Nederland geen kosten in rekening gebracht.
Voor pakketten naar het buitenland wordt het bedrag van de verzendkosten binnen Nederland van het totaalbedrag afgetrokken, u betaalt het resterende bedrag.
Wacht dus met betalen tot u een e-mail ontvangt met het uiteindelijke bedrag (niet de automatische orderbevestiging!).

Gewicht                 NL                 België
  0 -     20 gram         0,80                 1,35
 20 –   50 gram         1,60                 2,70
 50 – 100 gram         2,40                 4,10
100 – 350 gram         3,20                 8,15
350 – 2000 gram         4,00                 9,50

Aangetekend                10,20                14,45


Pakket tot 20 kg          6,75
Pakket tot 2 kg                          9,50 zonder T&T
Pakket tot 2 kg                         12,60 met T&T
Pakket tot 5 kg                        18,90 met T&T

Aangetekend                  8,25                15,00 (tot 2 kg)         

BESTELLING ANNULEREN
Voor internet bestellingen geldt een wettelijke "afkoelingsperiode" van 14 dagen. Binnen deze termijn kunt u uw bestelling kostenloos PER E-MAIL annuleren of wijzigen. Stuur hiervoor een e-mail naar info@de-stempelwinkel.nl. 


BETALING
De bestelling kan op twee manieren worden betaald:

1. Het verschuldigde bedrag over te maken op de bankrekening van De Stempelwinkel te Eefde, onder vermelding van het factuurnummer of uw naam. Wacht met betalen totdat u een persoonlijk e-mail bericht heeft ontvangen of alles in voorraad is!
2. Via Paypal, als u hiervoor kiest stuur ik u een verzoek tot betaling. De kosten die door Paypal in rekening worden gebracht worden aan u doorberekend. (ca. 5%)


RETOURNEREN
Goederen kunnen alleen worden geretourneerd als blijkt dat zij defect zijn of wanneer wij de verkeerde artikelen hebben verzonden. U wordt verzocht eerst telefonisch contact met ons op te nemen om de retournering te bespreken. Alleen na toestemming worden de retourneringskosten vergoed.

De te retourneren goederen dienen zorgvuldig te worden verpakt en binnen 7 dagen te worden verzonden. Bij een verkeerde levering dienen de goederen zich in een perfecte staat en in de originele, afgesloten verpakking te bevinden.

Na ontvangst worden de volledige aankoopprijs van de goederen en de gemaakte verzendkosten op de door de klant opgegeven bankrekening overgemaakt.


PRIVACY
De door u verstrekte persoonlijke gegevens zijn strikt vertrouwelijk en zullen door ons alleen worden gebruikt voor het verwerken van de bestelling en, indien gewenst, voor het toezenden van de nieuwsbrief. Deze persoonlijke gegevens worden NIET ter beschikking van derden gesteld.


COPYRIGHT
Alle stempels op deze website vallen onder het copyright. Dit betekent dat u de stempels uitsluitend kunt gebruiken om met de hand gestempelde kaarten te maken. De afbeeldingen mogen niet elektronisch gekopieerd of afgedrukt worden. Handgestempelde afdrukken mogen niet verkocht of geruild worden. Met de hand gestempelde kaarten mogen wel verkocht worden. 


ACCEPTEREN ALGEMENE VOORWAARDEN
Door het verzenden van een bestelling geeft de klant te kennen onze algemene voorwaarden te hebben gelezen en deze te accepteren.